Blog, Hall

Starter her…

Æ skriv ut nåen sånne å tar m mæ neste gang vi har møte. Kan vel få et anna bilde på ett eller anna tidspunkt, tel bruk i flere sammenhenga, men dette får holde så lenge. Han e no iaffall skandinavisk.

Poster
Poster
Reklamer

16 tanker om “Starter her…”

 1. Denne plakaten ser godt brukbar ut. Hvis de ikke legger merke til og hedrer budskapet er de i sannhet helt på bærtur (det vil si: midt ut på vidda, rompa til himmels, oppmerksomheta i bakken og bærplukkeren i hånda).

  Håper de vil hjelpe til å få litt bedre orden på de stakkars arealene våre…

  Tenker å skrive noen små snutter om håndverk når jeg får sjelen over meg!

  God helg alle sammen.

  Bent-Are

  1. Så bra. 🙂 Æ kommer tel å linke tel de innleggan som skrives om håndverk fra «håndtverk» etter hvert som dem skrives. Go helg tel dæ åsså.

 2. Ja, nå var jeg oppe og skøt i noen timer idag og det har virkelig blitt satt masse drit der. Aldri sett så mye. Håper det bare er midlertidig.
  Det var også noen som ryddet i lokalene til Fagmøbler og jeg spurte om de viste hva Fløya skulle bruke lokalene til. De viste ikke, men sa at Fløya skulle ha dem selv, og at de ikke skulle leie dem ut i hvert fall.

  Så jeg tror det er lurt å få kanalisert ting og tang til Fløya så fort som mulig. Og hvis de sier at «det skulle vi ha vist tidligere» om ønskene våre, kan vi bare si at vi ALDRI har blitt spurt og at vi selv fant ut, ved en tilfeldighet, at Fagmøbler skulle ut….

  Ellers gikk skytinga rimelig bra idag 🙂

  magnus

  1. Æ sendte en e-post tel han Magne på fredags mårran å foreslo å endre lokasjon, å førr sikkerhets skyld vedla æ ei skisse over korsn vi tenke oss at d kan bli. Han har ikkje svart enda, men d har jo vært helg. Æ traff han Rolf på skoln i kveld da æ va å stemte, men han hadde ikkje snakka m han Magne så han visste ingenting. Håpe d ikkje e nåkka som tale imot at vi kan få d som vi vil, å at han svare fort. Æ har seinvakt å personalmøte etter stengetid i mårra så æ kommer ikkje i halln da, men ska uansett skrive et nytt innlegg her så snart æ høre nåkka fra han.

   Så bra at skytinga gikk fint, du e no så flink atte. 🙂 Æ byner å kjenne at æ e uvirksom, har ondt i nakken. D e førhåpentlivis bare midlertidi at dem har satt skjitn sin der, skjønt æ førvente nestn at dem klare å «glemme» igjen d dem ikkje gidd å ta vare på. Kan vel hende vi må bite i d sure eple å rødde etter dem åsså, men så lenge område vårs blir bedre så klare vi vel d m litt nordnorsk bainnskap. 😉

 3. Kul plakat du har lagd Liv Elin! 🙂

  Æ fatte mæ egentlig ikke på Fløya lenger, har ikke respekt for klubben vårres nu. Har så løst å dra dit bortover en dag å fløtte på alt som dem har stabla på vårres side og inn til fagmøbler-området..! 😛
  Burde virkelig få Magne fatt å spørre ang ny lokalisering til bueklubben, ellers blir den sjangsen å renne ifra oss..
  Møte gjerne opp for og hjelpe til å rydde bort skjitn demmes ifra vårres område!

  1. Takker, den funke vel antar æ. 🙂

   Må bare vente litt å se om han svare på mailen min…æ får ikkje tia tel å mase i mårra men den dagen kan vi vel gje han. Æ snakke nok m nåen av skytteran i mårra kveld kanskje, vesst æ ikkje stupe rett i seng etter personalmøte.

   Fint at du e gem å vil være m å rydde, vi får snakke mere om d når den tia kommer! 🙂

 4. æ kan å være med å ta i et tak for å få bort all skjiten fra banen vår 🙂

  og plakatan e en veldi god ide syns æ, vi må skrive ut skjikkeli mange og henge dem opp overalt slik at de ser det 🙂

  1. Hei Øystein…så fint at du vil være m å rydde! Han Magnus va å henta 4 stk. hos mæ på jobb i dag, å fikk m sæ murstift så æ håpe d gikk bra å henge dem opp. 🙂 Vi kan alltids henge opp flere vesst d e behov førr d.

 5. Blir det nytt klubbmøte førstkommende mandag (21.september) eller er planen åpen for andre aktiviteter?

  Tenkte å hive igang et lite workshop innen rimelig tid hvis folk er interessert i å sy litt skinn…

  1. Vi ska vel ha et møte tenke æ. Æ ska å snakke m han Magne i mårra tidli. Kommer kanskje innom dåkker vesst d blir tia t d.

   Æ vil åsså sy i skinn…men tenkte du på nåkka spesifikt? Treng sko.

 6. Jeg vil gjerne sky i skinn…eller i noe stoff eller noe sånt….trenger en liten beskyttelses strømpe til buen min. Og en ny armbeskytter…

   1. Teknisk umulig, om ikke han har festet en båndsliper i buestrengen…. Kanskje han bare vil ha én ny en 😀

    Tenkte utforme en enkel men fleksibel variant av tab/skytehanske – det er et enkelt og fint prosjekt for å lære seg og håndtere helt vanlig søm (med skjærnål) i mykere kraftig skinn (tenkte geit). Beskyttelsesstrømpe til bue er et herlig enkelt prosjekt å kjøre på maskinsøm – men bevares kan fint syes for hånd og, bare tar lengere tid. Begge deler er fine teknikklæringsprosjekter.

    Skoprosjekt er enda ei stund frem i tid – det er seriøst krevende både materielt og teknisk. Skulle man kjørt workshop på det ville jeg helst ha prøvd meg på en modell først, for å ha mere erfaring og forhåpentligvis slippe at folk ender opp med et flopprosjekt. Har hatt lyst å lage romerske legionærsandaler… 😀

    Menneh – siden det blir klubbmøte førstkommende kan vi heller stille oss inn på å gjøre dette neste uke (28.september). Tenkte spørre Magne om vi kunne være så snill å få låne klasserommene oppe i hallen for å prosjektere – støv og kaldt gir et skittent og skjevt prosjekt.

    Kommer tilbake om prosjektene senere. Vil gjerne ha innspill fra andre som er interesserte i disse eller andre prosjekter.

    Onsdag allerede… Hvor blir dagene av?

 7. Æ treng ny skytehanske, passe mæ perfekt. 🙂 Antok at sko va litt vel ambisiøst sånn først, ville bare kaste d fram. 😀 Har uansett go tia m d. Æ kan høre m han når æ no alikavel e der oppe.

  Men skriv et innlegg om d du, æ e ikkje sikker på at alle læs disse svaran…

  Dagan…nei dem bare fær…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s