Blog, Hall

Lets shoot

Har nåen småting å førtelle, men d tar neppe mer enn ett kvarter. D e uansett fint vesst så mange som kan kommer på mandag, så får alle ei kjapp oppsummering på ka som har vært diskutert sia sist møte. 🙂

Vil åsså kaste ut et forslag: ka syns dåkker om at enkelte artikla som publiseres her ska være forbeholdt medlemma?Keys_1___Stock_by_Inadesign

God helg folk og røvere!

Reklamer

2 tanker om “Lets shoot”

 1. Vil bare gi min fulle aksept og fremme videre ønske om at enkelte av artiklene her skal være forbeholdt medlemmene – godt forslag.

  Noen vil kanskje mene at det virker elitistisk eller fremmedgjørende, men jeg synes heller at det er en vei for å få folk til å ønske og få et dypere engasjement og knytning til klubben.

  1. Æ tenke at vesst man ska tilby en vare på en sånn her måte så vise man ka man gjør, ka man kan å ka som kan være tilgjengeli. Vi va jo inne på d samme m den sia vi laga en gang.

   Bueskyting e d vi gjør, informasjon om dette vil alltid være gratis. Likedan den typen informasjon som man finn på nett andre steds, som korsn man velge bue/pile, ka slags utstyr man treng førr å montere pile…sånne ting.

   I forhold t eksklusivitet så tenke æ nok spesielt på diverse håndverksprosjekta. Man må nok ha nåen «freebees» som gjer en forsmak på ka slags kunnskapa å ressursa man kan få tilgang på som medlem. Men ellers kan man godt være litt «hemmeli», æ e eni i at d kan gjøre medlemsskap mer attraktivt, åsså førr dem som allerede e i klubben.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s