Dugnad, Hall

Oppsummering

Så det er altså sånn at Fløya kan sette opp pilfangernett og skytematter, late som om de har bueskyttere og få tilskudd for dette. Ka-ching. De trenger ikke oss.

Ergo er vi der på en slags nåde ettersom Fløya ville fått inn adskillig mere cash i form av husleie dersom de leide ut hele arealet som lager. Vi må bare ta det vi får.

Størrelsesmessig er det omtrent samme arealet som vi hadde før vi måtte flytte i fjor. Vi får ingen garantier for at vi får beholde arealet, men det er heller ikke sikkert at resten av lageret blir leid ut i det hele tatt.

Vi kan flytte dit når vi vil, Magne har verktøy som vi kan låne og han kan hjelpe oss å flytte gitterveggene. Fløya vil kjøpe ny filt for å henge på gitrene, slik at støvproblemet blir mindre. Vi skal måle opp det nye arealet og ta en status på utstyret ellers slik at vi kan søke om spillemidler. Hvis vi får tildelt penger kan vi blant annet kjøpe heldekkende gulvteppe som vil gjøre banen adskillig hyggeligere samtidig som det binder støvet noe. Vi vil også søke om midler til å kjøpe iallefall 6 nye skytematter.

Plasseringen av det nye arealet vil gjøre banen litt mindre tilgjengelig for folk som ønsker å parkere søppel og rot der nede. Vi kan også gjøre den enda mere utilgjengelig ved å «bygge oss inn» med møbler og skap. Vi kan sette opp flere plakater og et tau som viser hva som er vårt areale. Vi må nok påregne endel støvsuging for å bli kvitt støvet.

Utover dette må vi også regne med noe dugnad i forbindelse med boligmessa om ca. 3 uker. Vi slipper unna kakebaking, Magne skal komme tilbake med mere informasjon om dette.

Den nye banen blir som vist under. Jeg har sikkert ikke rett antall søyler på lengda med på tegningen, men det spiller vel mindre rolle.

Ny skytebane
Ny skytebane
Reklamer

2 tanker om “Oppsummering”

    1. Heeei Arild…vi har ikkje bestemt nåkka dag enda. D kommer egentli mest an på kati vi kan stille mest kjøtt tenke æ. D lå en e-post t mæ om boligmessa i dag men ikkje kati den ska være…æ trur at d e om to uke å d va snakk om å vente t etter den e ferdi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s