Festival/samling

Greetings from Visby!

Pc’en på biblioteket vil ikke la meg komme inn på fjesboka, så derfor denne korte tilstandsrapporten her isteden! 🙂
Vi har noen travle dager bak oss, vonde fötter og slitne rygger, men alt oppveies av gode opplevelser og artige, flotte ting rundt oss! Temperaturen har ligget rundt 20 grader, de förste dagene endel tåke og höy luft-fuktighet. De siste to dagene har det värt sol og litt varmere, men det blåser heldigvis så vi dör ikke. Vi har hört middelaldermusikk, dansa middelalderdans, handla endel saker på markedet og i går fikk jeg malt på meg en henna-tatovering. Hytta vår er kjempekoselig, og ligger i et rolig strök. Den er forbausende rommelig i forhold til prisen, og med alle fasiliteter. Vi trives kjempegodt!
Årets festival er viet emnet overgang mellom middelalder og renessanse, så det vandrer endel folk rundt her i renessanseklär. Har ikke värt på noe teater enda, men det kommer. Vi skal på ridderturnering på lördag, den sene varianten med ild-show og fine ting. Ellers har vi kjöpt noen småting vi kan pusle med om kveldene, litt lin og ull og noen dippedutter i bronse…sytråd og dess like. Middagen i dag komer nok til å bestå av villsvin i pita, med strimlet hvitkål, rödlök og urtedressing. Seriöst, her skulle dere värt, alle sammen!
Jeg kommer sikkert til å plage dere iallefall en gang til för ferien er over, men kanskje en av dere, som er velsignet med fjesbok og en urestriktiv pc, vil väre så snill å poste en lenke til denne posten der inne? :)))

Reklamer

2 tanker om “Greetings from Visby!”

  1. Ja der skulle man ha vært en tur ja. Gikk akkurat glipp av en SVÆÆÆÆR middelalder festival i Portugal. Oppdaget den samme da som vi dro….
    Kos dere vider så sees vi utover høsten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s