Konkurranse/stevne

Fløya Bueskytterlag med i Friskserien

Friskserien – tippeligaen for bueinteresserte.

Bueskytterlaget fra Fløyahallens kjeller skal kjempe og bestå i Friskserien. Laget har meldt opp 3 skyttere som skal delta i den tradisjonelle grenen av serien (dvs: bruk av historiske buer).

Reglene er enkle: Det meldes inn skyteresultater fra hver skytter hver uke. Det skal skytes 30 piler hver uke fra en avstand av 18 meter mot en skyteskive som er 60x60cm. Høres enkelt nok ut, men det er kun de erfarne skytterne som klarer å produsere gode resultater under slik skyting.

Vi satser på å hevde oss med de ferdighetene vi har og skyter for å treffe blink så det holder! Det er mulighet for både opp- og nedrykk, derfor gjelder det å holde full fokus. Skytingen begynner i uke 45, og vi skjerper oss..

Det vil legges ut ukentlige resultater slik at folk kan følge med hvordan det går med oss.

Reklamer

5 tanker om “Fløya Bueskytterlag med i Friskserien”

  1. Exactly who is shooting will be decided each week. Hallvard and Magnus have shown eager interest to participate, so I guess that means we have one «free» spot for anyone else who wants to try their hand every week.

   Only requirement is that they use traditional equipment! Since many of us use such stuff, I guess finding a final shooter shouldn’t be a problem.

 1. Her kan jo alle være med.
  La oss si att alle skyter også plukker vi de tre beste å sender inn de. Sånn kan liksom alle være med «på laget» og ta gullet hjem 🙂

  Eller så må vi kanskje si at det er disse tre denne uka og disse tre den andre uka osv, men kanskje vi kan få til en «konkuransedag» der alle er med å skyter 30 piler og de tre vi har bestemt å sende inn sender vi inn, mens de andre konkurer internt? Da kan alle være med og vi får det sosialt og gøy 🙂

  English? Hmmmm love love me doo, you know I love you…english 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s