Film

Making a Movie!

We are called to arms…kind of. 🙂

Rett før jul kom min nevø (og tidligere skytter hos oss), Kristoffer Isaksen, innom meg på jobb med en forespørsel som jeg øyeblikkelig sa ja til. Han skal nemlig lage film, og ville at jeg skal designe og produsere kostymer!

Kristoffer var ferdig på Media og Kommunikasjon i fjor vår, og har gått med denne filmen i magen en stund. Det siste halvåret har han brukt til å skrive manus, og til å skaffe seg utstyr for å gjennomføre prosjektet. Han har også knyttet til seg folk til å fylle de viktigste stillingene, som regi, produsent, lydtekniker og makeupartist.

Filmen vil ligge i sjangeren historisk drama/fantasy med norsk mytologi og eventyrflora som base. Kristoffers ide er helt original og skal derfor ikke beskrives i detalj her, men noen av dere la sikkert merke til at vi hadde et mini-møte i hallen mandag som var, og hørte muligens bruddstykker av samtalen. Kristoffer ønsket i utgangspunktet å knytte til seg folk med sterk håndtverksmessig bakgrunn, men vi ser at det blir såpass mye arbeid at det kan være fornuftig å favne litt videre.

Ergo dette innlegget; er det noen av dere som kan ha lyst til å ta del i prosjektet, hjelpe til med kostymer eller props, foreslå locations, transport, finne frem til folk som kunne tenke seg å sponse prosjektet, være statist/skuespiller…anything really? Ettersom dette er et ideelt drevet prosjekt og eventuelle inntekter usikre, så må det nok karakteriseres som gratis-arbeide av den hyggelige sorten. Men det er alikevel en masse å vinne på å delta i et slikt prosjekt.

  • Dersom du driver med håndtverk på fritida og gjerne kunne tenke deg å se produktet av det brukt til noe mer, er dette midt i blinken!
  • De av dere som har vært med på workshops i regi StraumEyjar eller Fløya vet selvfølgelig at det er kjempehyggelig å jobbe sammen; her er mulighetene for å utvide horisontene sine enda større! Dere kommer til å skaffe dere en masse nye kontakter, dra nytte av kunnskapene til alle involverte og få nye og nyttige erfaringer på alle plan!
  • Det å ha deltatt i et så omfattende prosjekt vil ta seg strålende ut på CV’en!

What say you?

Reklamer

2 tanker om “Making a Movie!”

  1. Hurray! It will be great to see movie and know that my people worked on it! 🙂
    I will not take part in that project, but I would like to observe the process and in case of urgent need of extra hands I can be ‘little helper’!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s