Buejakt

Mulig prøveprosjekt med buejakt

Ble oppringt av en journalist fra Nordlys idag, og havnet plutselig i nettavisen deres. Kort fortalt, kanskje blir det startet opp et treårig prøveprosjekt med buejakt i Norge i relativt nær fremtid. Etterpå fikk jeg melding fra Bernt, som faktisk har opplæring og erfaring med buejakt. 🙂 Vi tenker dermed å holde en liten diskusjon om dette på treningen på mandag, så hvis det er flere interesserte, pass på å henge dere med. 😉

Ting som kan være interessant å snakke om: Hvem av oss er interesserte? Hva kreves av en buejeger når det gjelder utstyr og skyteevner? Kan dette hjelpe oss å tiltrekke flere medlemmer hvis prosjektet blir godkjent?

Reklamer

2 tanker om “Mulig prøveprosjekt med buejakt”

  1. Tusen takk til Bernt for generell info om buejakt og for å ha delt egne erfaringer fra utlandet. 😀 Det var godt oppmøte (talte en 12-14 stykker som satt gjennom hele diskusjonen), og jeg tror vi alle er mer opplyste nå, spesielt når det gjelder både dårlige og gode argumenter i debatten om buejakt. Det så veldig ut som at klubben generelt er både positiv til og interessert i dette prosjektet, og det skal ikke sees bort ifra at vi får flere buejegere enn Bernt hvis det til slutt blir lovlig i Norge, og muligens også hvis det ikke blir det. 😉 (*)

    *EDIT: Her mener jeg da lovlig buejakt i utlandet, som f.eks. Danmark, ikke tjuvjakt. 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s