Diverse, Dugnad, Klubben

Oppsummering av lagledermøte

Tonje og  jeg representerte bueskytterne ved lagledermøtet i Fløya i forrige uke. Natrulig nok dreide mesteparten seg om ting som var relevante for fotballagene, men her er de punktene som vi kan hente med oss:

– Økonomien i Fløya er god, til tross for rykter om nærliggende konkurs.

– Mediasaken og bråket rundt skatehallen ble naturlig nok nevnt. Forstod det slik at Fløya skal lage en pressemelding, så jeg skal ikke gjengi noe her, men alt i alt tror jeg dette ikke kommer til å berøre oss i betydelig grad.

– Det er årsmøte i Fløya 28. februar. De etterspurte at lagene lagde en kort presentasjon av seg selv, som f.eks. i form av et Word-dokument, som ikke nødvendigvis vil bli vist fram på møtet, men som vil være tilgjengelig for folk. Her har vi en mulighet til å gjøre oss mer synlig internt i Fløya, noe som passer fint med den økningen i medlemstall vi har hatt.

– Dette ble tatt i bruk ifjor, men det var nytt for meg, så jeg skal lage et nummer av det. Dugnadsordningen har blitt endret slik at Fløya betaler lagene for det de gjør i løpet av dugnadsukene. Det dreier seg om 200,- per hode per time, som går rett til lagenes midler. Et godt oppmøte på fellesdugnaden (f.eks. 15 stykker), vil gi 6000,- på 2 timer. Vaktordningen resten av uken kan gi 7000,- hvis vi klarer å dekke alle vaktene. To dugnadsuker i året betyr altså opp til rundt 26000,- i klubbmidler. 😀 Sannsynligvis blir det slik at bueskytterne bruker sine dugnadsuker til hovedsaklig å forbedre buebanen, så her kan vi få i både pose og sekk hvis vi legger litt innsats i det. Dugnadsukene våre er for øvrig satt til uke 21 og 44 , men vi skal prøve å flytte den første ut av eksamenstida.

Har jeg glemt noe her, Tonje? 😉

Reklamer

3 tanker om “Oppsummering av lagledermøte”

  1. Vesst de beløpan stemme så kan vi iaffall ikkje være i minus hos Fløya. 🙂 Ser frem tel å få en oversikt over vårs økonomiske status å de andre tingan vi diskuterte sist. Har dåkker fastsatt nå møtedato?

  2. Næi, sendt ein massiv e-post tell Magne og Ann Kristin idag, me ei heil lestæ me topics. Økonomi sto øverst, så førrhåpentlevis bi de snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s