Diverse

Hovedpunkter fra årsmøte i Fløya IF

Her er i korte trekk det Tonje og jeg fikk ut av årsmøtet i går, pluss en samtale med Magne som vi hadde etter at møtet var ferdig. Forhåpentligvis kan Tonje legge til eventuelle punkter jeg har glemt. 😉

Tonje er nå styremedlem i Fløya IF. 🙂 Og hun gjorde en knalljobb i å presentere oss for de (litt få) fremmøtte. 😀 Vi ble tatt imot med betydelig interesse, og jeg tror folk generelt er glade for at vi nå trer frem som en synlig del av Fløya.

Fløya gjør det bra økonomisk, takket være det nå til dels avtroppende styret, som har fått snudd skuta i løpet av de siste to årene. Tidligere styreleder Roger Johansen har vært en veldig viktig figur i denne prosessen.

Det ble fremmet forslag om at kontigenten for marginallagene (oss og skaterne) skal økes til 1600,- i 2013. Dette var nytt for oss, så vi diskuterte det oss imellom, og kom fram til at vi ikke skulle protestere. Våre tanker: 100,- er forhåpentligvis ikke sååå mye for de fleste av våre medlemmer; nå som dette vil gå direkte til klubben, vil dette bety at vi får råd til mer moro; og nå når vi er i stand til å gi våre medlemmer et bedre tilbud, er en litt høyere pris forsvarlig. Vi ble for øvrig inspirert av det systemet fotballagene har, og vurderer å foreslå en redusert kontigent for yngre medlemmer.

Magne syntes ikke det var nødvendig at vi, nå når vi har begynt med et nytt og bedre økonomisk system, skulle ta med oss noe underskudd fra det gamle systemet. Altså stod vi retroaktivt på 0,- ved 1.1., og dermed vil kontigentinntektene bringe oss direkte på pluss. 😀 Disse pengene vil i første rekke gå til å kjøpe inn nytt utstyr. 30 karbonpiler er allerede bestilt fra Tradbow. Jeg benytter anledningen til å purre på de av dere som eventuelt ikke har betalt kontigenten ennå. 😉

Fløya Anlegg AS skal ta seg av utgiftene for å fikse opp hallen, så dette er en middels stor kostnad vi ikke trenger tenke på likevel. 🙂 Å iverksette fiksingen står nok inntil videre på vent, til vi har fått klargjort hva som skjer etter møtet med skytterlagene (i morgen).

Tonje skal ta og snakke med XXL Sport, og få i stand en form for samarbeidsavtale. Om denne ikke blir av en økonomisk sort, så kan vi uansett ha det slik at de sender folk som sjekker ut bueutstyret deres til oss, mens vi kan sende våre medlemmer dit for å kjøpe eget utstyr (forutsatt at vi syns utstyret deres er bra, så klart). Magne foreslo at vi også snakket med GSport, siden Fløya allerede har en avtale om forballutstyr med dem, men det er vel litt usannsynlig at de begynner å føre buer pga. oss. Det er uansett et alternativ. Det er for øvrig også mulig at vi tar kontakt med Andresens Vaabenforretning, siden de også fører noen compoundbuer.

Og for de som ikke har lagt merke til trenden ennå: Når jeg sier jeg skal ordlegge meg kort, klarer jeg glatt å komme opp i 500+ ord. 😛 😛

Reklamer

1 tanke om “Hovedpunkter fra årsmøte i Fløya IF”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s