Dugnad, Hall, Klubben

Nytt areale!

Tonje fikk plutselig en innkallele til å være med på besiktigelse sammen med Fløyaledelsen på lørdag vedrørende arealet vi disponerer. Dette viste seg å dreie seg om at Fløya ønsker å leie ut kjelleren til Universitetet, og at de derfor ønsker å dreie arealet vårt 90 grader mot døra som fører inn til Jesus-kirka.

Dette kan vise seg å bli veldig bra for oss, ettersom vi faktisk både vil få tilbake det arealet vi opprinnelig hadde, banen blir både bredere og lengre, og det vil bli reist vegger rundt banen slik at vi slipper støv, rot og kulde!

Fløya var allerede i gang med å rydde/tømme sin del av kjelleren, men ønsket ikke at vi skulle bruke dugnadstimene våre til å hjelpe dem på nåværende tidspunkt. Det som i første omgang skjer er at de flytter utstyret vårt til det nye arealet, og i prosessen forsøker å gjøre det slik at vi kan bruke halve bredden på den nye banen inntil alt som står der er flytta av sine respektive eiere. Dersom dette gir oss problemer, enten ved at det blir for trangt/bråkete eller at prosessen tar for lang tid, kan vi vurdere å flytte stativer og skytematter opp i gymsalen i øverste etasje og bruke den til treningslokale til vårt nye areale er klart…noe som jo kan ta noen uker.

Vi som var til stede i dag diskuterte dette og besluttet at vi vil vente med å avgjøre hvorvidt utstyret skal flyttes opp til denne uka er omme, slik at vi kan få et ordentlig bilde på hvor lang tid dette vil ta. Det er tross alt eksamenstid og snart 17.mai, og mange har andre ting som må prioriteres. Neste mandag blir det derfor ikke skyting, men vi vil gjerne ha så solid oppmøte som mulig alikevel…med litt egentinnsats vil jo banen bli fortere klar!

Nybegynnerkurs må derfor utsettes til høsten. Dette er beklagelig ettersom vi har mange som venter på kurs, men vi kan naturlig nok ikke arrangere noe som helst så lenge arealet er i full oppløsning. Det er sansynlig at det isteden vil bli arrangert to kurs til høsten…eventuelt et i sommer dersom det er mange nok av de påmeldte som kan stille.

Vegger rundt skytebanen er noe vi har ønsket oss lenge, og det vil gjøre det mye mer attraktivt å investere i arealet! Teppe på gulvet ville være helt fantastisk, og bare tenk hva vil kunne gjøre med veggene! Det betyr jo at vi faktisk kan gjøre arealet til VÅRT, at det vil vises hvem vi er og hva vi driver med!

Reklamer

2 tanker om “Nytt areale!”

    1. ja har både sedd og målt…d e lengre mella søylan den ene veien enn den andre…areale økes m ca.1 meter begge veian. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s