Bueskyting, Film, Fun Stuff, Håndtverk, Klubben

Brave


«Brave» har premiere 31ste august, og Aurora Fokus Kino har invitert Fløya Bueskyttere og StraumEyjar til å gjøre premieren til noe spesielt, samtidig som vi markedsfører oss selv. Raymond Nordahl ønsker at vi skal ha en bueskytteroppvisning/intern konkurranse i gammelkiosken, som vil rigges til anledningen. Han synes også det ville gi forestillingen ambiance dersom StraumEyjar ville ha en bod der vi viser fram hva vi gjør og forteller om vikingtid, middelalder og klubben vår. I tillegg leker han også med tanken på sverdfekting på scenen i sal 1 før visningen begynner, så de av dere som er hjemmehørende i Frie Duellister må gjerne lufte tanken selv om ideen ikke er godkjent av kinoledelsen enda.


Jeg har ikke noe endelig tall på hvor mange visninger det blir snakk om, dette kommer senere, men det blir snakk om flere timers tilstedeværelse iallefall premieredagen, og noe lettere en dag til.

Først og fremst ville jeg høre deres reaksjoner på dette, og hvor mange som kunne tenke seg å stille opp. For min del tror jeg dette kan gi oss et kjempeboost, særlig ettersom dette er en av de filmene kinoen satser stort på i år. Selv om den er klassifisert som barenfilm vil mange voksne se den, sammen med barn eller også på den engelsktalende visningen. Er vi heldige kan vi kanskje få litt mer avisomtale også. 🙂

What say ye?

Reklamer

5 tanker om “Brave”

  1. Dette høres kjempeartig ut ^_^ Count me in.
    Får man selge ting på den boden? Og kle seg ut? Og se film?

  2. Har ikkje spurt om vi kan selge ting, men d kan æ gjerne gjøre 🙂 spørs om man kan førvente sæ så stor handel sidn d jo ikkje e d folk kommer førr, men d kan kanskje markedsføres vesst vi ber om d, som ei minimesse of sorts? Ska sjekke. Kostyma e et must førr å stå på stand syns æ, eller ka syns folk? Alle som vil på kino kan uansett ha på sæ finklærne sine, å seff ska vi se filmen! Ane ingating om nåkka som helst enda, regne m at de som ska ha oppvisning i bueskyting får fribillett…men d blir jo ikkje alle. Vi må nok lage en slags turnus sånn at vi har oppdekning på stand førr hele tidsromme som e aktuelt 🙂 å sånn at de som vil se filmen får d!

    1. Jeg har ikke fått konkret info om det enda, men regner med at det blir begge etter som det er en såkalt familieforestilling klokka 1700 og en senere omkring2100, den antar jeg er med engelsk tale. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s