Klubben, Konkurranse/stevne, Kurs

Konkurransemiljø på Fløya

Kopi av solpilen2010_04

Konkurransemiljø i bueskyting har vært bort i mot fraværende hos oss i mange år…mest fordi det ikke har vært noen interesse for det i det brede lag av klubben. Vi har utvilsomt lidd litt under dette ift å holde på medlemmer som ønsket seg en annen instilling, men vi er selvfølgelig avhengige av at de som ønsker et slikt miljø er villige til å jobbe med det. I det siste har vi fått flere recurve- og compoundskyttere, og dette med konkurransemiljø har tatt en ny vending i og med at Arnt Marius engasjerer seg mer i klubben.

Dere har muligens registrert at websidens banner endra seg for noen uker siden, og at gruppa på Facebook endra navn tilbake til Fløya Bueskyttere. Dette har bunn i nettopp disse endringene. I likhet med at vi, som tradskyttere, ønsket et navn som reflekterte oss bedre, ønsker naturlig nok disse skytterne det samme. Facebookgruppa vil fungere som et internt organ for alle bueskytterne, mens Fløya Bueskyttere har fått egen Facebookside som vil fungere som et ekstra ansikt utad for klubben, i likhet med StraumEyjars Facebookside.

Vi er alle under Fløya og skal fortsette med det, men for at Tonje skal slippe å forholde seg til enda en oppgave som ikke ligger inn under hennes interessefelt blir Frank leder for den nye gruppa. Frank og Tonje skal dermed lede bueskytterne sammen og ivareta alles interesser i Fløya.

Strukturen ellers i klubben er intakt, men det er årvisst problemer med dugnad som må løses. Dette diskuteres på årsmøtet i kveld. Jeg er dessverre forhindret fra å møte pga jobb, men Tonje og jeg satte sammen en saksliste i går som kan lastes ned her eller i Facebookgruppa.

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s