Klubben

Medlems- kontingent

leggy_wot01Litt oppklaring rundt dette nye systemet:

Alle medlemmer har fått en sms med beskjed om å logge seg på Min Idrett og betale kontingent. Dette er åpenbart et nytt system som Norges Idrettsforbund ønsker at alle idrettslag og utøvere skal bruke, slik at all aktivitet og kontingenter kan samles i en portal og behandles der. Uansett…flere av medlemmene har stilt spørsmål vedrørende denne praksisen, det har vært problemer rundt registrering av bruker og kontingentens størrelse har ikke stemt med det de har valgt.

I følge Magne Ripmann skal det enkelte medlem opprette en bruker i systemet. Dette har ikke vært uproblematisk ettersom systemet i flere tilfeller har hevdet at det allerede finnes brukerprofil på enkelte medlemmer. Dersom du får denne meldingen må du ta kontakt med Ann Kristin Aksberg som er administrativ leder i Fløya. Hun kan gi deg bruker ID og passord.

Når det gjelder størrelsen på kontingenten så har det kun vært sendt ut helårsregninger. Dette vet jeg ikke årsaken til, for jeg regner jo med at de som har meldt seg inn via dette skjemaet har valgt rett årsavgift…det skal ikke være mulig å hoppe over den posten i skjemaet. De som ikke har betalt regninga enda kan endre beløpet til 750,-, (altså ikke 800,-), og skrive en epost til Ann Kristin om at de evt. skal betale den andre halvparten i august. Årsaken til at vi nå har endra halvårsavgiften fra 800,- til 750,- er at systemet egentlig ikke takler denne typen oppdeling, og må behandle det som en helårskontingent som betales i to rater. Dermed må det totale beløpet være identisk med kontingent for ett år.

Årsaken til at dere har fått to regninger er imidlertid avklart; dette skyldes at den ene delen går til IF Fløya og den andre til bueklubben.

Dersom du fortsatt plages med Min Idrett så kan du betale kontingenten (med kort) til Magne eller Ann Kristin på Fløya-kontoret; dette kan gjøres mellom 0900-1600 på hverdager. De ordner også med nøkkelkort for dem som skal ha det.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s