Leie oss

Det er mulighet for bedrifter, foreninger, lag og klubber – ja til og med privatpersoner – å leie oss til å holde et eksternt bueskytterkurs, en konkurranse, opptreden eller en annen aktivitet/event basert på bueskyting. Vi kommer gjerne utendørs hvis været er passende til bueskyting (ingen snø eller moderat regn – takk!) og tilpasser oss ellers godt etter forholdene så langt vi kan.

Vi stiller med det nødvendige utstyret, kyndige instruktører, glimt i øyet og masse godt humør. Du kan være sikker på at du kommer til å treffe blink med oss!

Hvor mye koster det å leie oss:

  • Vi tar 1500kr for å stille opp
  • Hver instruktør må kompenseres med 200kr/t dersom aktiviteten skjer etter arbeidstid
  • Dersom aktiviteten skjer i arbeidstiden må instruktører kompenseres for tapt arbeidsfortjeneste
  • Lange reisetider koster 175kr/t for hver deltagende instruktør
  • Transportkostnader som buss-/fergebilletter eller drivstoff kommer i tillegg, om ikke transport ordnes av deg

Et viktig moment er at vi beregner maksimalt seks deltagere per instruktør. Erfaringsmessig er dette den optimale kapasiteten – under normale forhold – hvor man kan gi alle en god oppfølgning. Er det deltagere som har spesielle behov kan det være aktuelt å redusere antallet. Vi vil stille opp med bueskyttere som hjelpeinstruktører for å kunne behandle et større antall deltagere skulle det være nødvendig.

Straumeyjar Buelag er naturligvis en rusfri idrettsklubb og vi ønsker ingen deltagelse på arrangementer der det serveres alkohol eller vil forekomme berusede deltagere. Bueskyting er en skytebanesport og sikkerheten står som første og viktigste prioritering – dette krever full oppmerksomhet og et klart hode fra alle deltagere.

Inntil videre er vi i en situasjon der vi tidvis behøver hjelp til transport av utstyret (stooore blinker og lange buer – ting som kanskje må monteres på biltak eller taes i varebil) og det kan være aktuelt at vi ber om hjelp fra deg med logistikken rundt dette. Vi prøver så godt det et mulig å ta hånd om saken selv.

Bortsett fra instruktørenes honorarer går pengene vi tjener på dette til å kjøpe nytt utstyr til klubben, vedlikeholde det utstyret vi allerede har, samt videre drift og mulig fremtidig utvidning av klubbens areal og kapasitet.

Interessert i å leie oss: TA KONTAKT

Reklamer