Medlemskap

Følgende rater gjelder for bueskytterne i IF Fløya:

  • 1 år:        1600,-

Alle medlemmer skal ha gjennomført nybegynnerkurs/ sikkerhetskurs, enten hos oss eller en annen bueklubb. Medlemmer får nøkkelkort og kan dermed trene når de selv vil så fremst de har egen bue og piler.

Ettersom buen faktisk er et våpen er nedre aldersgrense for å skyte hos oss fylte 10 år i inneværende kalenderår. Barn under 14 år må være i følge med voksen; dette er fordi vi dessverre ikke har ressurser til å ha ei barnegruppe.

Fløya Bueskyttere og Straumeyjar Buelag er to grupper i samme klubb, og du betaler bare en medlemsavgift uansett om du skyter i en eller begge gruppene. Medlemsskap i Fløya innebærer derimot ikke medlemsskap i Straumeyjar Historisk Handverk.

Under kurs får du låne utstyr av oss; vi gir nye skyttere muligheten til å skyte uten avgift i 8 uker etter endt kurs, og du kan da bruke det samme utstyret.

Medlemskap i Fløya Bueskyttere innebærer:

  • Fri bruk av klubbens buer, piler og blinker, dog begrenset av pågående kurs. Les ellers om trening og leie av utstyr her.
  • Klubbens ressurser som gjør at du kan fordype deg videre innen bueskyting og mange andre felt som er relatert til våre andre aktiviteter vil være tilgjengelige for deg.
  • Som medlem vil stemmen din bli hørt klart og tydelig når framtiden til klubben planlegges
  • Dersom du er fyllt 16 år kan du få nøkkelkort som gjør treningshallen tilgjengelig utenom vanlige treningstider.
  • Du kan bli instruktør selv, og undervise på nybegynnerkurs eller delta som instruktør på eksterne kurs
  • Ved økonomisk overskudd i klubben kan midler søkes for å delta på stevner, mesterskap og konkurranser arrangert av andre klubber
  • Det vil kreves deltagelse på dugnader/vakter ut fra datoer satt av ledelsen i Fløya, ifølge vedtektene til Fløya kan man regne med opp mot 20 timer dugnad i året

Tilmelding i MIN IDRETT

Dersom du ikke er tilmeldt Min Idrett må du gjøre det her. Min Idrett samler terminlister, aktiviteter, medlemskap og lisenser på tvers av idrettsgrener, og gir deg mulighet til å melde deg inn i flere klubber samt betale medlemskap online. Dette gjøres slik:

Gå til minidrett
1
Øverst i høyre hjørne på nettsiden står det «Ny bruker». Klikk her.
2
Følgende skjema vil komme opp på skjermen. Fyll ut alle feltene, gå deretter videre og lag deg et passord. Når du har laget deg en bruker vil du få tilgang til «Min profil».  Du må nå melde deg inn hos oss, og det gjør du på følgende måte:
3
Klikk på «Medlemskap» ved siden av «Min profil». Det er under denne fanen du registrerer deg hos Fløya.
4
Velg «Finn ny klubb».  Et søkefelt vil dukke opp. Søk «Fløya» eller «Fløya IF» Følgende alternativ skal dukke opp:
5
Velg Fløya idrettslag. Du kan nå velge hvilken idrett under Fløya du ønsker å registrere deg hos.
6
Velg «Bueskyting» og send inn søknaden.
Medlemskontingenten til Fløya og buelaget betales enkelt via Min Idrett en gang i året, og det er derfor viktig at alle våre medlemmer er registrert her. Dersom du har noen spørsmål om innmelding kan du ta kontakt med oss via e-post.
kontakt_bueskytterne-copy
Reklamer